“Lletres al Parc” sorgeix com activitat cultural relacionada amb el reciclatge, les manualitats i l’art. Un dels objectius era donar utilitat a la donació de llibres de segona mà que van fer a l’entitat ARC. Gràcies a l’entusiasme de les persones col·laboradores i altres entitats que també han col-laborat s´ha fet realitat el projecte. Llibres, reciclatge i cultura, en un dia festiu al Parc de la Sínia de Calafell, on també vam gaudir de xerrades, lectura, interpretació de contes, tallers literaris , poesia ,exhibició d’entitats artístiques i culturals calafellenques.

Afegir comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Recomanem:

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No connected account.

Please go to the Instagram Feed settings page to connect an account.

Utilitzem cookies per millorar els continguts de la web i afavorir la vostra experiència com a usuari. Si continueu navegant entendrem que accepteu la nostra política de cookies.

ACEPTAR
Aviso de cookies